Nyheter

God jul i hi og hus

God jul og et godt nytt år ønskes alle medlemmer. Da var klovdyrjakta ferdig for i år, forhåpentligvis med mange gode opplevelser. Nå har vi noen flotte måneder foran oss. Håper dere får tid til mange turer i skogen med vår beste firbeinte jaktkompis.

Vinterprøven i slutten av januar er en begivenhet som forhåpentligvis settes pris på. Ta dere en tur i speiderhytta selv om du ikke skal stille hund eller dømme. Og så en oppfording til slutt: kom dere ut å skyt rev og fang mår slik at vår venn haren får bedret sine oppvekstvilkår til neste år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s