Nyheter

Dommersamling

Lørdag den 22 august og lørdag 29 august vil vi prøve å arrangere dommersamling i Hetland statsskog. Alle dommere i VHK oppfordres til å delta en av dagene. Også andre interesserte kan være med. Ta kontakt med Roy Kato Torland på tlf 478 18 490. På samlingen vil alle gå sammen med en hund og fører. Hunden skal bedømmes og bedømmelsen fra dommerne vil bli diskutert og gjennomgått. Hensikten er å oppdatere dommerne og å få en mest mulig enhetlig bedømming av hundene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s