Resultater

3 tanker om “Premieliste Elite Prøve Januar 2014

  1. Jeg vil bare si at jeg er utrolig imponert over resultatene. I storm og snøfokk greide 6 av 8 ekvipasjer 1.EP. De fleste gikk vel og til championatet. Her er det mye godt å bygge på. Takk til Roy Kato og arrangementfolka fra klubben. Godt levert!

    Liker

  2. Jeg vil gjerne legge til Helge. Han fortjener en spesiell takk. Lei meg for at jeg ikke fikk prøve hjortegryten denne gang. Skal komme sterkere igjen. Det virker som folk trives i Melshei. La oss håpe vi kan få til et miljø rundt prøvene her

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s